Leontien in Hong Kong

Time for an update! #1

Ik zie dat het alweer ruim twee weken geleden is dat ik voor het laatst iets van me heb laten horen . Nu lijkt het alsof ik het ontzettend druk heb, heb ik natuurlijk ook wel een beetje, maar ik moet eerlijk zeggen, of nou eigenlijk, ik heb de laatste twee weken hartstikke druk gehad! Kerst, NYE, mama op bezoek en inmiddels alweer druk aan het werk op stage. I'll update you right now, guys!

We gaan terug in de tijd, naar kerstavond 2011. Misschien dat jullie het nog wel kunnen herinneren, ik was uitgenodigd voor een ‘intiem' feestje bij mijn baas thuis. Na alle jurkjes uit mijn kast minstens drie keer aan gehad te hebben, tien keer van schoenen zijn verwisseld en een uur zitten twijfelen of ik mijn haar nou vast of los moest doen was ik klaar om te gaan. Ik had nog last-minute chocolate chip muffins gemaakt omdat ik vond dat ik niet met lege handen aan kon komen. Leuk bedacht, alleen sneuvelde mijn eerst twee muffins al in de overvolle metro. Ik had de muffins meegenomen in een dicht geknoopte theedoek wat er dus voor zorgde dat ze erg kwetsbaar waren, en ten tweede zag het er voor mijn landgenoten uit als een heel verdacht pakketje. Ik was van huis vertrokken met vijf muffins, maar na er twee verloren te hebben in de metro, werd er vervolgens eentje geplet tijdens het uitchecken, en rolde de vierde uit m'n theedoek toen ik een taxi wilde aanhouden. Ik kwam dus wel geteld met één muffin aan bij mijn baas, en die zag er ook niet meer zo smakelijk uit...Het was goed bedoeld!

Genoeg over het muffin verhaal, want dat was nog maar het begin van een onvergetelijke kerstavond! Zodra ik binnen kwam bij mijn baas verdween de stress van de muffins als sneeuw voor de zon. Er werd een kerstmuts op m'n hoofd gezet, Mariah Carey schalde door de woonkamer en de tafel stond vol met lekkere Italiaanse hapjes. Ik kon mijn ogen amper geloven, het was echt een waanzinnig appartement, midden in de stad, met prachtig uitzicht! O, en alsof het de normaalste zaak van de wereld was, stond er in het midden van de woonkamer ook nog eens een draaitafel!

De stemming zat er dus goed in. Na veel te veel artisjokken, stokbrood, lasagne en tiramisu gegeten te hebben werden de kadootjes onder de kerstboom uitgepakt. Santa didn't forget us! Voor mij een wekker in de vorm van een flipperkast, geweldig!

Ik denk dat we van ongeveer 19.00 tot 23.00 uur bij mijn baas thuis zijn geweest, en er was geen moment dat mijn glas leeg was. Ik had graag willen zeggen dat dit was omdat ik geen slok alcohol heb gedronken, maar nee, dit was omdat zodra je ook maar een slok had genomen je glas gelijk weer werd aangevuld. De MOËT vloeide rijkelijk; ja jongens, MOËT Champagne, we doen het natuurlijk wel in stijl! Dit had echter wel tot gevolg dat de dunne lichaampjes van de Aziatische meiden het zwaar te voorduren kregen, wat weer zorgde voor hilarische momenten.

Het feest zette zich voort in de stad, waar ik een andere kant van LKF leerde kennen. De keren wanneer ik uitga met vrienden zoeken we de goedkoopste discotheken op zodat een biertje maar 7 euro kost. Of liever gaan we eigenlijk naar de Seven/Eleven (soort kiosk die op elke hoek van de straat zit), kopen een biertje voor 3 euro en smokkelen deze dan mee de kroeg/discotheek in. Nu ik dit typ klinkt het wel heel beroerd, maar geloof me, een avondje uit in Hong Kong is niet goedkoop!

Terug naar kerstavond, waar ik snel genoeg merkte dat mijn baas niet van het genre laten-we-eerst-even-goedkoop-drank-inslaan-bij-seven-eleven was. We gingen een club in die ik normaal straal voorbij loop omdat ik al moe wordt als ik naar de lange rij kijk. Het was een club waar mijn baas wel vaker komt en dus mochten we, hup, naar binnen. Hier begon het feest eigenlijk echt pas: de 18 euro wodka's werden volop uitgedeeld, er werd gefeest, gedanst, geflirt, gezoend, en dit alles zorgde dat ik om vier uur met een meer dan tevreden gevoel in m'n bed lag. Wat een avond!

Dit is nog maar het begin van mijn update, want ik heb ook nog een super leuke week met mama gehad! Dit weekend vertel ik jullie daar alles over en dan zijn jullie weer helemaal op de hoogte (:

Liefs,

Leontien

Mandy

Geweldig verhaal weer meis! Moest erg lachen bij het muffin stukje..haha! Xx

omi

het was geen kommer en kwel zo te lezen!

omi

he schoonheid,vandaag je kaart gehad,dus maar 13dagen onderweg,en geen 3weken van de mijne.